Alice Cooper – Detroit Stories 2LP

Varastotuote. Toimitus heti.


Alice Cooper – Detroit Stories
A1 Rock & Roll
A2 Go Man Go (Album Version)
A3 Our Love Will Change The World
B1 Social Debris
B2 $1000 High Heel Shoes
B3 Hail Mary
B4 Detroit City 2021 (Album Version)
C1 Drunk And In Love
C2 Independence Day
C3 I Hate You
C4 Wonderful World
D1 Sister Anne (Album Version)
D2 Hanging By A Thread (Album Version)
D3 Shut Up And Rock
D4 East Side Story (Album Version)
Label: Ear Music
Released: 2021

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Heavy/Metal/Hard Rock, Etusivu
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by