Ice-T ‎– Rhyme Pays LP Yellow Vinyl

Varastotuote. Toimitus heti.


Tracklist: Intro/Rhyme Pays (6:29) A1a Intro A1b Rhyme Pays A2 6 'N The Mornin' 7:11 A3 Make It Funky 5:09 A4 Somebody Gotta Do It (Pimpin' Ain't Easy!!!) 3:03 B1 409 5:20 B2 I Love Ladies 4:44 B3 Sex 2:57 B4 Pain 3:36 B5 Squeeze The Trigger 6:12
Selaa myös nämä tuoteryhmät: National Album Day 2020, Etusivu
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by